Fanpagina Abdelkader Benali op Facebook

boycott

Abdel,ik kijk uit naar je TV debuut! Een intelligent en mensvriendelijk programma dat is wat het verkalkte NLs medialandje nodig heeft! Jij
kunt het – go go go abdel – ga AUB NIET naar P&W – pak minimaal Buitenhof en straks neem jij de kijkcijfers gewoon over met komend en of ander programma! Groet van het Brabantse platteland.!

Kortzichtigheid

Geplaatst door: Paolo Beretta reacties

Tweet gisteren van “vooraanstaande” NL parlementair journaliste n.a.v denken die sukkels in Iran dat die mensen voor hun lol hier naar toe komen?
Mijn reactie en antwoord: Pardon? Misschien bedoelt u “sukkels in de Iraanse regering” nu beledigt u ‘n hele bevolking ontzettend aardige mensen.
PVV-mentaileit heerst schijnbaar toch ook onder “elite”

terrorist in debat in Nederland

de terrorist die in de bali in Amtserdam geweest is had men meteen op moeten pakken en het alnd uitzetten dit zijn criminelen en als benali het er niet mee eens is hoe men in Nederland met deze criminelen omgaat dan moet ook hij opstappen

Bruno Schulz

Met een uiterst aangename herinnering aan een Russische avond in Bethaniënklooster maak ik je attent op de Bruno Schulz avond op 10 november in de OBA – Oosterookskade. Bruno Schulz = geen Rus, maar een Pool, en een waanzinnig interessante Poolse schrijver.


Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Be the first to commentZoek

Abdelkader Benali werd geboren in Marokko. Hij is nu bekend als een van de bekendste schrijvers in Nederland. Op deze website leest u alles over Abdelkader Benali.

Abdelkader Benali  schrijft romans, verhalen en poëzie, maar ook toneel en journalistiek werk. Bruiloft aan zee is zijn bejubelde en bekroonde debuut uit 1996. In 2015 verscheen Casa Benali, een Marokkaans huis-, tuin- en keukenkookboek. In september van dat jaar werd Benali vader van een dochter, voor wie hij het boek Brief aan mijn dochter schreef, dat in april 2016 verscheen.